Virtualreality.se drivs av teamet bakom vrsverige.se – nordens största kunskapsförmedlare inom VR och AR.
Event (VR-aktivitet för grupper)


Att testa VR tillsammans är en perfekt aktivitet för er kickoff, konferens, firmafest eller AW. Ni får träda in i främmande världar, uppleva äventyr, skapa och tävla med varandra. Vi har satt VR-headset på över tusen personer, och reaktionen är nästan alltid densamma – ett stort leende och helt hänförda ansikten när man tar av sig utrustningen och är tillbaka i den riktiga världen.

Hyr VR från oss på virtualreality.se – vi utför aktiviteter för företag och privatpersoner i Stockholm med den senaste, coolaste spelutrustningen. Finns du någon annanstans i landet kan vi resa till dig eller ta hjälp av vårt nätverk.

Bli rymdhjältar, bestig berg, upplev undervattensäventyr eller skapa 3-dimensionella konstverk tillsammans. Testa en virtuell trekamp med de mest actionfyllda spelen för att höja stämningen till taket!

Virtual Reality (VR) är en datorgenererad verklighet där du kan uppleva andra platser – så fort du tar på dig headsetet så känns det som att du faktiskt har förflyttats in i spelet! VR är något som måste provas – en helt unik upplevelse som kommer få dig att tappa hakan. Om du anlitar virtualreality.se för ditt VR-event betyder det en kvalitativ leverans från riktiga proffs med en smittsam entusiasm. Vi brinner för att visa underhållningsvärdet såväl som nyttan med denna teknik (se våra övriga erbjudanden och vrsverige.se – landets äldsta och största sajt om VR – för att lära dig mer om “nyttan med VR”)!


Maila en bokningsförfrågan

Eller ring Johan på +46 707 99 27 96 så hjälper han dig!


Hur går det till?

Med 3 timmars speltid får alla deltagare en bra portion speltid. Är ni fler än 10 personer rekommenderar vi att ni beställer 2 st vr-stationer.

Vi börjar VR-eventet med en kort genomgång av aktiviteterna.
Vi börjar alltid med en enklare upplevelse för att ge en känsla hur det är att röra sig i VR och lära känna kontroller och headset.

Därefter höjer vi svårighetsgraden med spelen och vissa tävlingsmoment, individuellt och i grupp kommer att finnas.(med möjlighet för tävlingsmoment för grupper. När du själv inte bär utrustningen kommer du istället underhållas av personen som spelar då du ser och hör allt som han eller hon upplevelser.)

“Efter bara en kvart med gänget från VR Sverige så kommer du få VR-febern! Och då har de inte ens plockat fram VR-prylarna. Så mycket passion, kunskap och vision! Love it!”Ashkan Fardost, Hyper Island Industry Leader

Grundpaket

3 timmar aktivitet

Upp till ca 10 deltagare

För fler deltagare rekommenderas 2 st VR–stationer

Värd under hela eventet

Värden hjälper till med utrustningen samt leder och guidar er genom olika spel och upplevelser

VR-Station

Kraftfull dator och VR-hårdvara (HTC VIVE eller Oculus Rift + Touch)

Från 6950 kr

EXKLUSIVE MOMS

Tillval

Fler VR-stationer

För större grupper än 15 pers

Mobil VR-utrustning

Enklare VR för att underhålla medan man väntar på sin tur

Expertvärd

Garanti att en av våra seniora värdar kommer, som har kunskap om affärsnyttan med VR bortom syftet med underhållning/inspiration

Längre aktivitet


Berätta om dina önskemål när du kontaktar oss, så tar vi fram ett förslag som passar ditt event perfekt.

Kontakt & bokning

Om du vill boka eller har frågor om våra tjänster är du varmt välkommen höra av dig. Maila eller ring så kommer Joel, vår head of business, hjälpa dig.

Logotyp vrsverige.se

VRSverige.se är Sveriges samlingspunkt för allt om VR. Här presenterar vi den mest heltäckande nyhetsbevakningen, djuplodande reportage och guider för VR-entusiasterna såväl som för de som bara är nyfikna på VR. Vi producerar även VR-podden (den enda podcasten om VR på svenska) och VR Open House (månatliga, gratis events för hela vår publik där man kan testa den senaste, häftigaste tekniken och lyssna på presentationer från branschens mest erfarna proffs och experter.)